CONTACT 0733 229 392

Gauri canalizare – preturi incepand de la 250 lei/carotare!

Orice diametru doriti! Avem carote cu dimensiuni pana la 600 mm!

Cu un pret fara concurenta si metode de perforare rapide si profesioniste, va punem la dispozitie o echipa de specialisti si cea mai noua tehnologie pentru ca lucrarea dvs de executare gauri beton armat sau nearmat pentru canalizare sa se execute intr-un timp foarte scurt de cel mult 20 minute.

Va asiguram conditii maxime de liniste si curatenie. Prompta si rapida, fara praf, fara vibratii si fara zgomot, lucrarea de executie a gaurilor in beton pentru canalizare se realizeaza la un pret corect si accesibil: de la 250 lei in functie de diametrele solicitate.

Pentru ca vrem sa obtinem recomandari viitoare din partea dvs, ne intereseaza sa va oferim cele mai bune servicii si cele mai avantajoase costuri! De aceea, personalul nostru autorizat va realiza masuratorile care se impun si va oferi recomandarile necesare pentru o buna desfasurare a procesului de perforare.

Va oferim cel mai bun pret pentru gauri canalizare si servicii profesionale! Asteptam sa ne contactati!

Alte servicii pe care le oferim:

Profitati de oferta noastra si contactati-ne la numarul de telefon: 0733 229 392 sau pe adresa de email: perfoconstruct@yahoo.com.
Cere oferta