CONTACT 0733 229 392

Realizam lucrari de perforare beton, caramida sau BCA cu carota diamantata!

Noile sisteme de perforare beton nu produc socuri sau vibratii in structura de rezistenta, au o precizie ridicata, timp scurt de executie, iar prezenta armaturii nu mai prezinta niciun fel de impediment.

Pentru ca raportul calitate-pret este o variabila importanta, iar recunoasterea clientilor nostri este un lucru primordial pentru noi, venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu oferte de pret foarte mici, disponibile acum!

 
 
 

Cu ajutorul specialistilor nostri si a tehnicii performante de perforare diamantata, executia gaurilor pentru realizarea instalatiei sanitare si pentru lucrarile speciale si ample de carotare se poate realiza in pereti de beton, caramida sau BCA. In acest sens, fiecare lucrare de perforare presupune adoptarea unor solutii personalizate.

Pentru a va formula o oferta de pret corecta si accesibila, asteptam sa ne contactati la numarul de telefon: 0733 229 392 sau pe e-mail, la adresa:  perfoconstruct@yahoo.com.

Pretul se negociaza in functie de complexitatea lucrarii si de serviciile necesare executarii.

Pentru a beneficia de o oferta personalizata si de pretul nostru promotional valabil in aceasta perioada, asteptam comanda dumneavoastra.
Cere oferta
Va garantam cel mai mic pret de pe piata potrivit tehnicii avansate pe care o oferim si serviciilor profesionale prestate!