Noile sisteme de perforare diamantata nu produc socuri sau vibratii in structura de rezistenta, au o precizie ridicata a procesului de perforare, timp scurt de executie, iar prezenta armaturii nu mai prezinta niciun fel de impediment.

Pentru ca raportul calitate-pret este o variabila importanta, iar recunoasterea clientilor nostri este un lucru primordial pentru noi, venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu oferte de pret foarte mici, disponibile acum!

PERFORARE INSTALATII SANITARE
PERFORARI ANCORE CHIMICE
RECOLTARE PROBE BETON SI ASFALT
PERFORARE BAZIN APA
PERFORARE BETON LUCRARI SPECIALE

Cu ajutorul specialistilor nostri si a tehnicii performante de perforare diamantata, executia gaurilor pentru realizarea instalatiei sanitare si pentru lucrarile speciale si ample de carotare se poate realiza in pereti de beton, caramida sau BCA. In acest sens, fiecare lucrare de perforare presupune adoptarea unor solutii personalizate.

Pentru a va formula o oferta de pret corecta si accesibila, asteptam sa ne contactati la numarul de telefon: 0733.22.93.92 sau pe e-mail, la oricare dintre adresele: office@perforari.ro / perfoconstruct@yahoo.com

Pretul se negociaza in functie de complexitatea lucrarii si de serviciile necesare executarii.

Pentru a beneficia de oferta personalizata si de pretul nostru promotional valabil in aceasta perioada, asteptam
comanda dumneavoastra.
Cere oferta
Va garantam cel mai mic pret de pe piata potrivit tehnicii avansate pe care o oferim si serviciilor profesionale prestate!