CONTACT 0733 229 392 

Realizam perforare bazin apa la cele mai mici preturi din Romania! Detinem cele mai noi tehnici de perforare diamantata! Executam rapid, profesional si prompt!

Pentru ca avem mai multe echipe de specialisti autorizati in perforari, reusim sa executam lucrarea in ziua comenzii.

Efectuarea lucrarilor de perforare bazin apa se face cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie. De asemenea, folosim cea mai noua tehnica diamantata fara vibratii, fara zgomot! Asiguram un mediu de lucru curat, fara praf, iar dupa executare nu va ramane nici un fel de reziduu sau murdarie.

Dispunem de cea mai noua tehnologie si cele mai avansate utilaje, ceea ce face ca lucrarea sa se execute in conditii de maxima siguranta, fara vibratii, fara zgomot, fara praf si cu mult profesionalism de catre echipele noastre calificate si autorizate in perforari beton.

Pentru comenzi ne puteti contacta la numarul 0733 229 392 sau ne puteti formula si o cerere de comanda completand formularul de la Contact sau printr-un e-mail la  perfoconstruc@yahoo.com.

Executam si lucrari de : 

Pentru a beneficia de oferta personalizata si de pretul nostru promotional valabil in aceasta perioada, asteptam comanda dvs pe mail: perfoconstruct@yahoo.com sau la telefon 0733 229 392.
Cere oferta

Contact