CONTACT 0733 229 392

Executam lucrari de taierea fundatii din beton cu ajutorul tehnologiei diamantate adaptabila pentru taierea elementelor de zidarie sau beton, care va sectiona orice tip de structura, chiar si acolo unde nu au acces tehnologiile de taiere conventionale.

Tehnologia bazata pe taierea umeda diamantata va determina ca taierea fundatiei sa se execute rapid, asigurandu-se un finisaj neted, iar utilizarea apei nu permite prezenta prafului sau a rezidurilor care ar putea rezulta in urma interventiei.

Taierea cu tehnica diamantata ofera o solutie eficienta pentru structurile de beton in stalpi prin rapiditatea cu care se executa, precizia de taiere, controlul dimensional al structurilor taiate si mai ales costurile foarte reduse.

Pentru o oferta personalizata si un pret negociabil va stam la dispozitie la numarul: 0733 229 392 sau pe oricare dintre adresele de mail: perfoconstruct@yahoo.com .

Odata preluata comanda dumneavoastra, ne angajam sa va oferim cea mai avantajoasa oferta.

Pentru a beneficia de o oferta personalizata si de pretul nostru promotional valabil in aceasta perioada, asteptam comanda dvs!
Cere oferta

Alte lucrari de taiere beton pe care le realizam:

Va garantam cel mai mic pret de pe piata potrivit tehnicii avansate pe care o oferim si serviciilor profesionale prestate!

Contact