Contacteaza-ne pentru gauri in beton cu carota 0733 229 392

Gauri beton la un PRET PROMOTIONAL incepand de la doar 250 lei! 

Cu experienta atat pe plan national, cat si pe plan pe plan international putem aborda orice tip de lucrare de taiere si perforare beton, caramida sau BCA.

Cu un pret fara concurenta pentru gaurile de hota si cele mai noi sisteme de perforare diamantata, executam orice tip de gaura in beton sau caramida, intr-un mod profesionist, rapid fara vibratii, fara zgomot, fara praf, cu seriozitate, promptitudine si profesionalism.

Ce trebuie sa stiti despre serviciile de carotare si perforare pe care le prestam?
  • Carotam perfect rotund orice tip de beton, caramida sau orice fel de zidarie fara sa afectam structura cladirilor.
  • Tehnica de perforare prin carota diamantata se executa fara vibratii, fara praf, fara zgomot.
  • Detinem o gama mare si diversificata a diametrelor carotei diamantate: de la 20 mm si pana la 600 mm prin care se perforeaza chiar si structurile cu o grosime foarte mare.
  • Timpul aproximativ de executie a unei gauri de hota, aer conditionat sau centrala este de 10 – 20 minute.
  • Procesul de perforare se realizeaza prin carotare cu apa. Cei aproximativ 2 l de apa folositi de-a lungul carotarii se colecteaza cu un aspirator si un dispozitiv captator de apa (optional/ la cerere) care asigura un mediu curat, fara praf si fara mizerie pe tot parcursul carotarii si nu afecteaza parchetul si renovarile recente (vopsitul, varuitul).
  • Pentru mai mult de 3 perforari/ comanda se aplica discount.
  • Executam mai multe tipuri de perforari in beton sau orice tip de structura cu tehnica diamantata specifica:
GAURI DOZE – INSTALATII ELECTRICE
TRASEE INSTALATII ELECTRICE
  • Executam cu profesionalism toate gaurile in beton necesare unei locuinte in constructie sau in renovare, folosindu-ne de gama completa de scule de carotat si carote diamantate.
  • Personalul nostru autorizat si calificat pentru astfel de lucrari va realiza masuratorile si va face recomandarile necesare privind carotarea betonului in functie de ceea ce se impune situatiei dumneavoastra – spatiu, respectiv suprafata vitrata utila desfasurarii procesului de carotare si perforare beton.

Pentru a beneficia de oferta personalizata si de cel mai bun pret pentru gauri in beton, asteptam comanda dvs.
Cere oferta
*Comanda dumneavoastra va fi realizata intr-un timp cat mai scurt – in functie de volumul de lucru poate fi executata in ziua comenzii!

CONTACTEAZA-NE AICI