CONTACT taiere stalpi 0733 229 392

Executam taiere stalpi folosind tehnologie diamantata! Este garantat cea mai eficienta metoda de taiere testabila pentru acest tip de lucrare. Mai exact, taierea prin tehnica diamantata se recomanda atunci cand este necesar sectionarea unor grosimi masive de beton!

Ea inlocuieste eficient tehnica traditionala si poate sectiona orice tip de structura betonata/zidarie! Folosim cele mai bune utilaje diamantate acolo unde masinile de taiat traditionale nu pot actiona sau nu au acces.

Taierea cu tehnica diamantata ofera o solutie eficienta pentru structurile de beton. Se executa rapid, cu precizie de taiere, avand control asupra structurilor taiate.

Fara a produce murdarie, praf sau alte tipuri de reziduri, echipamentele performante si tehnica diamantata avansata pe care o utilizam in taiere stalpi beton nu produce vibratii, iar zgomotul este foarte redus. Capul de taiere cu disc diamantat taie cu o viteza de rotatie foarte mare, prin treceri succesive pana la atingerea adancimii solicitata de client. Executia taierilor se face pe latimea stalpului, iar pentru a permite evacuarea mai usoara se sectioneaza in mai multe bucati.

Pentru a beneficia de preturile noastre foarte mici asteptam comanda dumneavoastra prin telefon la numarul 0733 229 392, iar pentru mai multe informatii cu privire la costuri orientative ale lucrarii dumneavostra va invitam sa ne trimiteti o cerere de oferta la adresa: perfoconstruct@yahoo.com .

In functie de complexitatea lucrarii, specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a va oferi solutii excelente pentru taiere stalpi.

Pentru a beneficia de oferta personalizata si de pretul nostru promotional valabil in aceasta perioada, asteptam comanda dumneavoastra.
Cere oferta
Va garantam cel mai mic pret de pe piata potrivit tehnicii avansate pe care o oferim si serviciilor profesionale prestate!

Contact