Taierea stalpilor o executam folosind tehnica de taiere diamantata deoarece este garantat cea mai eficienta metoda de taiere testabila pentru acest tip de lucrare. Mai exact, taierea prin tehnica diamantata se recomanda atunci cand este necesar sectionarea unor grosimi masive de beton sau cu forme atipice – cum este stalpul.

Ea inlocuieste eficient tehnica traditionala si poate sectiona orice tip de structura betonata/ zidarie, acolo unde masinile de taiat traditionale nu pot actiona sau nu au acces.

Taierea cu tehnica diamantata ofera o solutie eficienta pentru structurile de beton in stalpi prin rapiditatea cu care se executa, precizia de taiere, controlul dimensional al structurilor taiate si mai ales costurile foarte reduse.

Fara a produce murdarie, praf sau alte tipuri de reziduri, echipamentele performante si tehnica diamantata avansata pe care o utilizam in taieri stalpi beton nu produce vibratii, iar zgomotul este foarte redus. Capul de taiere cu disc diamantat taie cu o viteza de rotatie foarte mare, prin treceri succesive pana la atingerea adancimii solicitata de client. Executia taierilor se face pe latimea stalpului, iar pentru a permite evacuarea mai usoara se sectioneaza in mai multe bucati.

Pentru a beneficia de preturile noastre foarte mici asteptam comanda dumneavoastra prin telefon la numarul 0733.22.93.92, iar pentru mai multe informatii cu privire la costuri orientative ale lucrarii dumneavostra va invitam sa ne trimiteti o cerere de oferta la oricare dintre adresele: perfoconstruct@yahoo.com .

In functie de complexitatea lucrarii, specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a va oferi solutii excelente pentru taierea si decuparea optima a structurilor din beton.

Pentru a beneficia de oferta personalizata si de pretul nostru promotional valabil in aceasta perioada, asteptam
comanda dumneavoastra.
Cere oferta
Va garantam cel mai mic pret de pe piata potrivit tehnicii avansate pe care o oferim si serviciilor profesionale prestate!

Contact