CONTACT 0733 229 392

Echipa noastra de profesionisti va ofera servicii de perforare gauri pentru montarea instalatiilor sanitare la cele mai mici preturi si in regim de urgenta.

Folosim cea mai avansata tehnologie pentru perforari instalatii sanitare. Avem in dotare carote diamantate cu racire cu apa, nu fac praf sau vibratii.

Avantajele folosirii tehnologiei diamantate in lucrarile noastre de perforari instalatii sanitare le reprezinta rapiditatea, timpul foarte scurt de executie, lipsa vibratiilor, nivelul zgomotului foarte scazut si precizia cu care se realizeaza gaura, fara a deterioara structura perforata.

Tehnica diamantata pe care o utilizam in executarea unei gauri pentru instalatii sanitare nu produce praf, asigurand un mediu de lucru curat, fara vibratii, fara zgomot si cu o executie rapida, prompta si serioasa.

Pentru a beneficia de oferta lunii, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0733.22.93.92 sau pe e-mail: perfoconstruct@yahoo.com.

Alte lucrari pe care le realizam: 

Pentru a beneficia de oferta personalizata si de pretul nostru promotional valabil in aceasta perioada, asteptam comanda dumneavoastra.
Cere oferta
Avem cele mai mici preturi si cea mai noua tehnologie!

Contact