CONTACT 0733 229 392

Operatiunea de taiere grinda este controlata si supravegheata incontinuu de operatorii nostri specializati in taiere beton.

Fara a produce nici un pic de murdarie, praf sau alte tipuri de reziduri, echipamentele performante cu care suntem dotati si tehnica diamantata avansata pe care o utilizam in taiere grinda nu produce vibratii, iar zgomotul este foarte mic, cu mult mai silentios decat cel produs de utilajele traditionale.

Taierea cu tehnica diamantata ofera o solutie eficienta pentru structurile de beton in grinzi prin rapiditatea cu care se executa, controlul dimensional al structurilor taiate, precizia de taiere si mai ales costurile foarte reduse.

Comanda ferma ne puteti trimite prin mail la adresa: perfoconstruct@yahoo.com  sau la telefon: 0733 229 392. Daca comandati pana la sfarsitul acestei luni beneficiati de ofertele noastre promotionale si de cel mai mic pret valabil doar in aceasta perioada!

Pentru a beneficia de oferta personalizata si de pretul nostru promotional valabil in aceasta perioada, asteptam comanda dvs!
Cere oferta

Alte lucrari de taiere beton:

Va garantam cel mai mic pret de pe piata potrivit tehnicii avansate pe care o oferim si serviciilor profesionale prestate!

Contact