CONTACT TAIERE BETON 0733 229 392

Noile sisteme de taiere beton cu disc diamantat nu produc socuri sau vibratii in structura de rezistenta, au o precizie ridicata a procesului de perforare, timp scurt de executie, iar prezenta armaturii nu mai prezinta niciun fel de impediment.

TAIERE USI SI FERESTRE
TAIERE DIAFRAGMA
TAIERI PARDOSELI
TAIERI PERETI
TAIERE SCARA BETON
TAIERE STRUCTURI BETON
TAIERE STALPI
TAIERE GRINDA
TAIERE FUNDATII

Tehnica diamantata pe care o utilizam inlocuieste metodele primitive care ar putea afecta si deteriora structura expusa spatiului de lucru. Prin taierea diamantata a betonului, executia lucrarilor se realizeaza fara vibratii si fara ca betonul sa fie fisurat. Noile tehnologii diamantate folosite se caracterizeaza prin controlul procesului de taiere beton si precizia cu care se executa sectionarile.

Operatiunea de taiere perete beton este supravegheata si controlata in totalitate de operatorii nostri specializati si autorizati in taieri beton. Echipele noastre de specialisti sunt certificati si instruiti in utilizarea tehnologiilor avansate pe care le detinem, iar echipamentele de protectie asigura deplina siguranta a persoanelor, structurii cladirii si determina ca lucrarea sa se desfasoare potrivit normelor specifice acestor tipuri de lucrari.

Principalul nostru scop este acela de a le oferi clientilor nostri cele mai eficiente servicii si siguranta. De aceea, tehnologia avansata si echipamentele sigure si performante pe care le utilizam ne permit realizarea operatiunii de taierea a placii de beton in profunzime si pe distante intinse, cu o viteza foarte mare.

Pentru a va formula o oferta de pret corecta si accesibila, asteptam sa ne contactati la numarul de telefon: 0733 229 392 sau pe e-mail, la adresa: perfoconstruct@yahoo.com

Pentru a beneficia de oferta personalizata si de pretul nostru promotional valabil in aceasta perioada, asteptam comanda dumneavoastra.
Cere oferta

Contact