CONTACT 0733 229 392

Folosim cea mai avansata tehnologie pentru executarea lucrarilor de taiere beton. Ne deplasam in toata tara si va oferim cele mai mici de pe piata in momentul actual!

Executam cu profesionalism taiere diafragma beton si fundatii folosindu-ne de cele mai performante echipamente. Fara a produce nici un pic de murdarie, praf sau alte tipuri de reziduri, echipamentele performante cu care suntem dotati si tehnica diamantata avansata pe care o utilizam in taiere beton nu produce vibratii, iar zgomotul este foarte mic, cu mult mai silentios decat cel produs de utilajele traditionale.

Pentru ca folosim cea mai noua tehnica diamantata, lucrarile de taiere diafragma beton si fundatii se efectueaza rapid, fara vibratii si cu un zgomot mult mai redus decat tehnologia traditionala.

Pentru a primi o oferta de pret, asteptam sa ne comunicati comanda dumneavoastra telefonic – 0733 229 392 sau pe mail –  perfoconstruct@yahoo.com.

Alte lucrari de taiere beton pe care le realizam:

Pentru a beneficia de oferta personalizata si de pretul nostru promotional valabil in aceasta perioada, asteptam comanda dumneavoastra.
Cere oferta

Contact