CONTACT pentru gauri ventilatie 0733 229 392 

Gauri ventilatie – Gauri instalatii pentru ventilatie sau aerisire preturi incepand de la 250 lei!

Executam rapid si profesionist gauri ventilatie de diferite dimensiuni. De asemenea, realizam gauri pentru aerisire necesare in orice locuinta. Gaurile pentru aerisire sau ventilatie sunt utile pentru orice spatiu in care nu sunt ferestre sau alte forme de aerisire. Acestea protejeaza incaperea de mirosuri neplacute produse de umiditate sau mucegai.

La fel de importante si pentru spatiile aerisite precum bucataria, gaurile de instalatii pentru ventilatie sunt necesare pentru inlocuirea aerului stocat de hota cu cel curat de afara.

Folosim cea mai noua tehnologie, recent aparuta pe piata! Procesul de perforare se executa intr-un timp scurt – cel mult 20 minute, fara urma de praf, intr-un mediu curat si fara zgomot.

Dotati cu o gama completa de utilaje de perforare diamantata, specialistii nostri calificati executa gaurile de ventilatie/aerisire fara a fisura zona perforata. Fara vibratii si fara zgomot, gaura se realizeaza perfect conturata.

Nu uitati de pretul promotional disponibil acum si contactati-ne pentru o oferta personalizata, cu un pret fara concurenta si servicii realizate de profesionisti in domeniu cu cea mai avansata tehnica!

Pentru a ne formula o comanda ne puteti contacta pe e-mail: perfoconstruct@yahoo.com sau la numarul de telefon: 0733 229 392.
Cere oferta

CONTACTEAZA-NE AICI PENTRU MAI MULTE INFORMATII