CONTACT 0733 229 392

Executam rapid si cu cea mai noua tehnologie diamantata lucrarea dumneavoastra de taiere structuri beton!

Fara a produce nici un pic de murdarie, praf sau alte tipuri de reziduri, echipamentele performante cu care suntem dotati si tehnica diamantata avansata pe care o utilizam in taiere grinda nu produce vibratii, iar zgomotul este foarte mic, cu mult mai silentios decat cel produs de utilajele traditionale.

Betonul se taie in bucati mai mici pentru a permite evacuarea mai usoara! Echipamentele performante cu care suntem dotati si tehnica diamantata avansata pe care o utilizam in taieri beton nu produce vibratii, iar zgomotul este foarte mic, cu mult mai silentios decat cel produs de utilajele traditionale.

Taierea cu tehnica diamantata ofera o solutie eficienta pentru structurile de beton. Prin rapiditatea cu care se executa taierea betonului veti beneficia de costuri foarte mici. In acest sens, pentru a beneficia de o oferta de pret, asteptam comanda dvs prin telefon la numarul 0733 229 392 sau prin email: perfoconstruct@yahoo.com .

Profitati de ofertele noastre si comanda dvs va fi executata in cel mai scurt timp!

Pentru a beneficia de preturile noastre promotionale valabile in aceasta perioada, asteptam comanda dvs pentru taiere structuri beton!
Cere oferta

Va punem la dispozitie urmatoarele servicii:

Contact