CONTACT 0733 229 392

Gauri Centrala – Bucuresti si Ilfov – Preturi incepand de la 250 lei!

ORICE DIAMETRU AVETI NEVOIE! Detinem carote cu dimensiune pana la 600 mm!

Executam gauri centrala rapid, cu profesionalism, seriozitate si promptitudine. Pe langa dotarile cele mai noi de pe piata si personal autorizat si calificat pentru executarea acestor tipuri de perforari, oferim si un pret promotional si cel mai mic de  pe piata in acest moment!

Pentru executarea unei gauri in beton cu scopul instalarii unei centrale termice va punem la dispozitie o echipa de profesionisti si tehnologie avansata pentru ca lucrarea dumneavoastra sa se execute intr-un timp de aproximativ 15-20 minute si cu cel mai mic pret de pe piata.

Procesul de gaurire prin carotare folosit de echipele noastre este mult mai eficient decat cele folosite pana in prezent. Marginile bine conturate ale carotei decupeaza perfect zona carotata si nu permit fisurarea betonului din jurul gaurii executate. Prin tehnicile noi utilizate de noi, carotarea in beton nu produce vibratii si taie armatura din zid.

O alta tehnica avansata pe care o folosim in executarea gaurilor in beton pentru montarea unei centrale termice este utilizarea apei in procesul de carotare. Carotarea umeda nu produce praf si asigura un spatiu de lucru curat, lipsit de murdarie sau reziduri.

Pentru ca dispunem de cea mai noua tehnologie prin carota diamantata si suntem dotati cu utilaje performante, gaura in beton pentru montarea centralei termice se efectueaza rapid, fara vibratii, fara praf si cu un zgomot foarte redus – nu mai puternic decat cel produs de un aspirator.

Comanda ta va fi execuatata in cel mai scurt timp!

Gaura pentru montarea unei centrale termice se executa folosind instrumente specializate prin care se iau in calcul si gaura de aerisire (evacuare) impotriva acumularii de noxe si gaze, conditie necesara pentru aprobarea proiectului si pentru autorizarea de punere in functiune a centralei.

Prin echipamentele specializate, dotarile performante, tehnologia avansata si echipa de lucru calificata oferim solutiile cele mai eficiente printr-o reducere substantiala a costurilor, a timpului efectiv de lucru si a modalitatilor optimizate de executie.

Pentru o oferta personalizata si un pret avantajos te invitam sa ne contactezi la numarul de telefon: 0733 229 392.
Cere oferta

CONTACTEAZA-NE AICI PENTRU MAI MULTE INFORMATII