CONTACT 0733 229 392

PROFESIONALISM. EXECUTIE RAPIDA. SISTEME PERFORMANTE

Ne deplasam oriunde in tara pentru lucrari de taiere pardoseli

Executam cu profesionalism si seriozitate taiere pardoseli pentru canalizare, canale de cabluri si rosturi de dilatare oferind cel mai bun raport cost pe metru de taiere. Pentru a primi un pret concret in functie de lucrarea pe care doriti sa o executam ne puteti contacta la numarul de telefon 0733.22.93.92 sau ne puteti trimite comanda prin email la oricare dintre adresele perfoconstruct@yahoo.com.

Placa de beton este taiata folosind cea mai noua si performanta tehnologie diamantata. Realizam taiere beton pentru canalizare, gol scara, canale de cabluri, gol lift, rosturi de dilatare, refacere izolatie termica sau refacere hidroizolatie.

In urma lucrarii de taiere a pardoselii rezulta bucati de beton care pot fi evacuate de catre specialistii nostri cu utilaje performante aflate in dotare.
Prin cea mai avansata tehnica diamantata, lucrarea de taiere pardoseli pentru canalizare, canale de cabluri si rosturi de dilatare se executa fara zgomot si fara vibratii sau vreo urma de murdarie.

Pentru a beneficia de oferta personalizata si de pretul nostru promotional valabil in aceasta perioada, asteptam comanda dvs!
Cere oferta

Contact