CONTACT 0733 229 392

PERFORARI ANCORE CHIMICE

Cu o experienta de peste 20 ani in perforari, echipa noastra de specialisti executa lucrari de perforari ancore chimice cu tehnologie de cea mai inalta calitate si la preturi avantajoase!

Pentru o oferta personalizata ne puteti contacta la numarul de telefon 0733 229 392 sau pe mail-urile perfoconstruct@yahoo.com  si in functie de complexitatea lucrarii vom negocia un pret avantajos pentru dumneavoastra.

Echipamentele performante cu care suntem dotati ne ofera posibilitatea de a executa perforari pentru ancore chimice fara a produce vibratii sau socuri care sa afecteze structura de rezistenta a imobilelor. Tocmai de aceea, nivelul de zgomot este foarte mult redus.

Prin tehnica perforarii diamantata folosita, serviciile noastre sunt maximizate, lucrarea executandu-se rapid si intr-un timp foarte scurt, fara a se produce praf sau reziduri in spatiu de lucru.

Profitati de serviciile noastre performante, tehnologia avansata cu care suntem dotati, timpul scurt de executie, echipa noastra de specialisti autorizati dispusi sa va execute lucrarea in ziua comenzii dumneavoastra!

Executam si lucrari de : 

Pentru a beneficia de oferta personalizata si de pretul nostru promotional valabil in aceasta perioada, asteptam comanda dvs!
Cere oferta

Contact