Detinem monopul pe piata de perforari beton cu o experienta de aproximativ 20 ani – 10 ani pe piata din Romania si 18 ani pe piata internationala si recunoasterea clientilor nostri cu care am colaborat pentru serviciile de inalta calitate pe care le-am oferit.

Cu cea mai noua tehnologie existenta in acest moment, executam recoltari probe in beton si asfalt din fundatiile podurilor si ale podelelor fara sa producem praf, fara zgomot si cu preturi promotionale valabile in aceasta perioada.

Specialistii nostri in perforare beton va pot oferi si servicii de recoltare probe cladiri si edificii propuse pentru renovare.

Rapiditate, seriozitate si proptitudine sunt cuvintele care ne definesc serviciile oferite. Pentru oferta de pret va invitam sa ne contactati la numarul de telefon – 0733.22.93.92 sau sa ne formulati o cerere de oferta la oricare dintre adresele de mail perfoconstruct@yahoo.com / office@perforari.ro.

Consilierii nostrii va stau la dispozitie pentru a va oferi cel mai mic pret de pe piata si pentru orice nelamurire legata de executarea lucrarilor noastre.

Pentru a beneficia de oferta personalizata si de pretul nostru promotional valabil in aceasta perioada, asteptam
comanda dumneavoastra.
Cere oferta

Contact