CONTACT 0733 229 392

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul perforarilor cu utilaje diamantate venim in rezolvarea problemelor dvs!

Executam recoltare probe beton si asfalt din fundatiile podurilor si ale podelelor fara sa producem praf, fara zgomot si cu preturi promotionale valabile in aceasta perioada.

Fara a produce nici un pic de murdarie, praf sau alte tipuri de reziduri, echipamentele performante cu care suntem dotati si tehnica diamantata avansata pe care o utilizam in taiere grinda nu produce vibratii, iar zgomotul este foarte mic, cu mult mai silentios decat cel produs de utilajele traditionale.

Specialistii nostri in perforare beton va pot oferi si servicii de recoltare probe cladiri si edificii propuse pentru renovare.

Rapiditate, seriozitate si proptitudine sunt cuvintele care ne definesc serviciile oferite. Pentru oferta de pret va invitam sa ne contactati la numarul de telefon – 0733 229 392 sau sa ne formulati o cerere de oferta la adresa de mail perfoconstruct@yahoo.com.

Consilierii nostrii va stau la dispozitie pentru a va oferi cel mai mic pret de pe piata si pentru orice nelamurire legata de executarea lucrarilor de recoltare probe beton si asfalt.

Alte lucrari pe care le realizam:

Pentru a beneficia de oferta personalizata si de pretul nostru promotional valabil in aceasta perioada, asteptam comanda dumneavoastra.
Cere oferta

Contact