Gauri Aer Conditionat – preturi incepand de la 149 lei!

Instalarea unui aparat de aer conditionat nu este posibila fara executarea unei gauri in beton. Venim in intampinarea acestor nevoi cu cele mai bune servicii: o echipa de profesionisti calificati, utilaje performante si cel mai nou sistem de perforare, la cel mai mic pret de pe piata.

Gaurile pentru instalatii aer conditionat se executa rapid, cu promptitudine si seriozitate, folosind cea mai avansata tehnica de perforare diamantata cu apa care permite ca lucrarea sa se execute intr-un mediu curat, fara praf si cu un volum al zgomotului foarte redus.

Metoda noastra optimizata de perforare determina ca executia gaurilor pentru instalarea aparatelor de aer conditionat sa se realizeze fara a fisura betonul, iar gaura se perforeaza perfect.

Fara vibratii si cu precizie ridicata de perforare, tehnologia diamantata folosita de echipele noastre este mult mai eficienta decat cele utilizate pana in prezent, iar timpul de executie este redus la maximum – lucrarea de gaurire pentru instalatii aer conditionat se realizeaza intr-un timp efectiv de aproximativ 10-20 minute.

Personalul nostru calificat pentru aceste tipuri de perforari in diverse tipuri de structuri va realiza masuratorile necesare pentru a va oferi cel mai mic pret de pe piata – in avantajul dumneavoastra, negociabil in functie de nivelul de complexitate al lucrarii efectuate.

***Preturile sunt exprimate fara TVA!

Pentru mai multe detalii cu privire la oferta de pret, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0733.22.93.92 sau pe e-mail la oricare dintre adresele: office@perforari.ro/ perfoconstruct@yahoo.com
Cere oferta