Gauri canalizare – preturi incepand de la 149 lei/carotare!

Cu un pret fara concurenta si metode de perforare rapide si profesioniste, va punem la dispozitie o echipa de specialisti si cea mai noua tehnologie pentru ca lucrarea dumneavoastra de executare gauri beton armat sau nearmat pentru canalizare sa se execute intr-un timp foarte scurt de cel mult 20 minute.

Gaurile pentru canalizare se vor executa cu o tehnologie avansata care asigura conditii maxime de liniste si curatenie. Prompta si rapida, fara praf, fara vibratii si fara zgomot, lucrarea de executie a gaurilor in beton pentru canalizare se realizeaza la un pret corect si accesibil: de la 149 lei in functie de diametrele solicitate.

Pentru ca vrem sa obtinem recomandari viitoare din partea dumneavoastra, ne intereseaza sa va oferim cele mai bune servicii si cele mai avantajoase costuri, de accea, personalul nostru autorizat va realiza masuratorile care se impun si va oferi recomandarile necesare pentru o buna desfasurare a procesului de perforare.

Pentru un pret personalizat lucrarii dumneavoastra si servicii profesionale, asteptam sa ne inaintati cererea de oferta!

***Preturile sunt exprimate fara TVA!

Profitati de oferta noastra si contactati-ne la numarul de telefon: 0733.22.93.92
sau pe oricare dintre adresele de mail: perfoconstruct@yahoo.com office@perforari.ro

Cere oferta